Undefined

marți, 21 februarie 2012


Uneori realizam ca viata nu este ceea ce credem noi ca este. Viata este lupta pe care omul trebuie sa o castige pentru supravietuire. Nu stim daca maine o sa mai fim in locul unde am fost astazi. Nu stim daca maine o sa mai vedem persoanele dragi, daca o sa ne certam cu noi insine si daca o sa vedem chipuri noi dar vechi.
Viata continua sa ne joace feste. Din nefericire una singura avem.
Zilele trecute eram intr-un autobuz si o fetita era cu mama ei, pe un scaun langa mine. Fetita si-a intrebat mama de ce nu se poate duce si ea la scoala, sa aiba si ea prieteni, sa invete. Automat am intors capul si ma uitam la cele doua. Fetita s-a uitat la mine si mi-a zambit. M-a intrebat cine sunt. I-am zambit si i-am spus pe un ton dulce numele meu. Am primit raspunsul " Ce nume frumos ai! Eu sunt Amalia". Am zambit iar. Amalia si-a intrebat iar mama de ce nu poate sa fie libera ca mine. Mama ei s-a uitat la mine si a zambit trista. I-a spus " Pentru ca esti bolnava". Fetita a oftat. Am inchis ochii si ma simteam prost stiind ca ea este bolnava de la o varsta atat de frageda si unii oameni se bucura de viata.
Am realizat ca trebuie sa imi pretuiesc viata pentru ca niciodata nu se stie cand ultima clipa soseste. Nu trebuie sa avem frica in noi, este ceva normal.
Viata este nedreapta cu noi; ne paraseste atunci cand incepeam sa o gustam cu adevarat...

Daca as avea puterea sa opresc timpul si sa iau viata de la capat si sa pot sa fiu oricine, m-as alege pe mine...