Winter

miercuri, 1 decembrie 2010


A venit.

Decembrie a devenit luna mea preferata. Intr-un fel imi pare rau ca a trecut si toamna.

Afara este frig. Mult prea frig. Ploua... ploaia se transforma in lapovita. Lapovita o sa devina ninsoare. Can't wait. Abia astept sa ninga. Sunt ca un copil care isi asteapta cadourile.

M-am simtit atat de bine azi ca am avut pardesiul pe mine, esarfa , caciula si bocanci in picioare. Cred ca eram singura persoana fericita. Cel putin cei din jurul meu injurau vremea de afara.

Mie imi place. Unii chiar ziceau " Nu mai vine vara aia?"

Vara ai zapada? Iarna ai temperaturi de 38-39 grade C ?

Fiecare anotimp este frumos. Fiecare anotimp are ceva special. Toamna ploua mult, toamna este maro, caramizie, aurie. Frunzele se joaca in parul tau desprins. Iarna este diferita. Iarna este alba, este linistita. In parul tau isi fac loc fulgii de zapada.

Iubesc luna asta. Vine Craciunul. Peste tot o sa fie veselie. Iubesc colindele. Iubesc sa impodobesc bradul, iubesc sa fac cozonac, iubesc sa dau o alta infatisare casei, iubesc sa beau ciocolata calda si sa ascult colinde langa brad, iubesc senzatia aceea cand vezi cadouri sub brad.

Iubesc sa fiu copil! Poate peste ani nu o sa mai dau atat de multa importanta acestor lucruri, o sa vad din alta perspectiva lucrurile. Acum le vad ca pe o joaca.

Vreau zapada, simt ca se apropie. Si atunci cand o sa soseasca eu o sa o intampin cu bucurie. Multa bucurie!A, era sa uit. Am vazut clipul 30STM - Hurricane. Imi place mult. Era necenzurat. Desigur la TV o sa il vad cenzurat. La naiba cu cenzura asta.