Primul/prima

vineri, 7 septembrie 2012

Umbland pe facebook am dat de un blog dragut care avea un tag intitulat : TAG: primul/prima. Ok, nu e vorba decat de produse de beauty cum le zic eu si am decis sa il fac si eu. Pare destul de interesant si o sa ma amuz cum am plecat de la niste produse mai mult sau mai putin bune, unele no-name si am ajuns sa folosesc lucruri destul de ok, raportate calitate-pret. Sa-i dam drumul.

1. Primul fond de ten
Primul fond de ten l-am avut de la Oriflame care se numea Matte control foundation. Aveam cam 14 ani si nu stiu cat dadusem pe el, oricum pentru mine atunci era suficient. Amuzant e ca l-am gasit zilele trecute intr-o cutie si m-a apucat nostalgia. Acum se odihneste in cazanul de gunoi. Acum folosesc pe cel de la L'Oreal Infaillible cumparat de maicamea care wow, chiar e acceptabil.

2. Prima pudra
Prima mea pudra este cea de la ELF din gama studio si se numeste pudra High Definition. Pentru pretul extrem de mic pe care il are face destul de multe iar la mine toata vara a fost perfecta. Mi-am achizitionat-o anul acesta, la 18 ani.

3. Primul rimel
Haa, a fost de la Avon si a fost cel by Jullian Dempsey. Era unul cu doua capete si cica era professional mascara. Era varza! L-am luat undeva in clasa a VIII-a parca dar nu era bun si mereu ma mazgaleam de la el. And now, folosesc zilniiiiic pe cel de la Essence, I love extreme care are un pret super mic dar pentru mine e super.

4. Prima paleta de farduri
Era un quad daca asa i se zice de la Avon pe care inca o mai am. Se numeste True Color in nunanta ca sa ii zic asa, Purple Haze. Imi place pot sa zic pentru pretul pe care il are si am avut parte de o paleta pigmentata. Mi-am recumparat-o cu aceleasi nuante dar sunt slab pigmentate.

5. Primul ruj
Hm, nu stiu cum se numeste. Am dat 15 lei pe el, este un rosu sangeriu si da este no-name dar rezista frate, 8 ore pe buze daca nu bei apa, daca bei apa sau ma rog, lichide in general, se cam duce dar tot se vede.

6. Primul blush
Din pacate, nu folosesc. Ma uit pe ebay.com si vreau sa imi comand cateva dar mereu imi iau alt lucru.

7. Primul dermatograf
Ohooo, l-am luat prin clasa a VI-a, era de la ADA si da, pentru 1 leu isi facea treaba. Mai am si acum dar eu nu prea mai folosesc dermatograf.

8. Primul parfum
De la Oriflame primul sau ma rog apa de parfum sau apa de toaleta a fost Magnolia ceva in genu pe care mi l-a luat maicamea din prostie si care e nou de un an de zile.
Primul parfum de la Avon luat din banutii mei a fost Slip into dupa care inca mai sufar ca s-a terminat. Il voi recumpara.
Primul parfum "firmos" a fost, spun a fost ca e over, Chanel Allure Sensuelle. Acum ma dau pe langa taticul meu sa mi-l recumpere ca eu nu dau 330 de lei pe el. Poate il primesc de Craciun, pana atunci am de terminat D&G Light blue.

9. Prima crema de fata
16 ani, Nivea. De atunci, fan declarat Nivea.

10. Primul demachiant
Hmmm, demachiant nu imi cumpar de multa vreme. Foloseam inainte servetele demachiante dar imi cumpar Bioten cu cimbrisor si miere care miroase genial.Cam asta a fost. Mie mi-a placut si o sa mai scriu pe blog. O sa ma intorc la 30 days.... stiti voi.